Kerroimme aiemmin, että selvitämme, mitä poikkeustilan vuoksi tapahtuu kevään viimeisille kahdelle näytökselle. Järjestimme jo huhtikuun näytöksen eli Carnival Pilgrims -elokuvan etänäytöksenä Kast-sovelluksen avulla.

Vaikka olemme suhteellisen pieni toimija, elokuvien näyttämiseen liittyy aina lupa-asioita. Elokuvia ei voi esittää milloin tahansa, ja ilmainen esitys netin kautta vaatii omat selvittelynsä.

Nyt on luvat myös toukokuun näytökseen kunnossa ja esitämme XY Chelsea -dokkarin ilmaiseksi Kast-sovelluksen kautta alkuperäisenä ajankohtana eli tiistaina 12.5!

Kaiken lisäksi elokuvan ohjaaja Tim Travers Hawkins liittyy tapahtumaan ja kertoo meille elokuvasta ja Chelsea Manningista lisää!

Kast-sovelluksen käyttö on helppoa, ja annamme ohjeet sitä varten lähempänä tapahtumaa. Käytännössä se tarkoittaa, että liityt videopuheluun, mutta sinun ei tarvitse puhua eikä käyttää web-kameraa. Me hoidamme esiintymisen!

Jos sinulla on kausikortti, hyvitämme ”menetetyt näytökset” sinulle jotenkin. Selvitämme vielä, miten on parasta toimia. Kiitos kärsivällisyydestä!

Jäikö kysymyksiä? Laita meille sähköpostia osoitteeseen info@docturku.fi.