Tapahtuman tiedot Isäni Tähtien Takaa
Ohj. Einari Paakkanen
Kesto: 80 min
Suomi 2016
Tekstitys englanniksi

Sisäänpääsy: 5€ (ovella vain käteinen)
Paikka: Bar Ö
Lipunmyynti alkaa kello 18.00
Elokuva alkaa kello 18.30

Huhtikuussa Doc Lounge Turku esittää Einari Paakkasen ohjaaman elokuvan Isäni Tähtien takaa. Elokuva on kertomus isän ja pojan yhteisistä henkimaailman kokemuksista.

Einarin lapsuus olisi voinut olla kuten muidenkin suomalaisten poikien. Isä Veikko kävi normaalisti töissä pikkukaupungin verotoimistossa ja äiti työskenteli toimittajana. Kaikki muuttui Einarin ollessa 12-vuotias; isä Veikko koki valaistumisen ilmoittaen olevansa Maan ja ulkoavaruuden välinen sanansaattaja. Hän kertoi näkevänsä avaruusolentoja, pystyen ottamaan yhteyttä tuonpuoleiseen ja omaavansa yliluonnollisia parannustaitoja. Einarista ja Veikosta tuli tiimi, jolle koko maailmankaikkeus oli avoinna. Nyt, 25 vuotta myöhemmin, Einari kohtaa isänsä epäilyksillään.

Ohjaaja Einari Paakkaselle elokuvan tekeminen oli poikkeuksellinen prosessi: ”En ole koskaan tehnyt mitään näin henkilökohtaista. Pitkään mietin uskallanko projektiin lähteä, sillä emme ole perheessämme henkimaailman kokemuksistamme näin avoimesti aiemmin puhuneet.”

Elokuvan tuottaja Elina Pohjola Pohjola-filmistä on vaikuttunut päähenkilöiden avoimuudesta: ”Rajatiedosta ja ufo-kokemuksista ei yleensä puhuta näin suoraan. Elokuvassa se tapahtuu lämminhenkisesti perhepiirissä, mutta kuten elokuvassa käy ilmi, se ei tee siitä silti helppoa.”

Illan vieraana ohjaaja Einari Paakkanen.


Sisäänpääsy: 5€ (ovella vain käteinen)
Paikka: Bar Ö
Elokuva alkaa kello 18.30 (lippuja myydään ovella klo 18 alkaen)

Osta lippusi etukäteen Tictedistä: https://www.ticted.com/fi/events/3930

Isäni Tähtien Takaa
Ohjaaja: Einari Paakkanen
Kesto: 80 min
Suomi 2016

Lisätietoja löydät tapahtuman Facebook-sivulta

Elokuvan traileri