Tapahtuman tiedot My Love, Don't Cross That River
Ohjaus: Jin Mo-young
Kesto: 85 min
Etelä-Korea 2014
Kieli: korea, englanninkieliset tekstitykset

Torstaina 22.10. Doc Lounge -illan dokumenttina esitettiin koskettava My Love, Don’t Cross That River, jonka pääosassa oleva pariskunta on viettänyt melkein 80 vuotta yhdessä.

Cho Byeong-man ja Kang Kye-yeol elävät korealaisten perinteiden mukaista elämää hiljaisella maaseudulla ja välillä leikkivät lumisotaa tai koristavat korvantaustansa kukilla. Dokumentti on sekä tarina kahdesta rakastavaisesta että kuvaus elämästä mahdollisuutena jakaa arkisen kauniita hetkiä sellaisten ihmisten kanssa, joista on sattumalta tullut läheisiä.

Ennen illan elokuvaa yleisölle tarjoiltiin erikoislaatuista ohjelmaa, jollaista harvoin näkee Dynamossa. Illan esiintyjänä oli akrobaattipari Duo Saras, jonka esitys symboloi keskinäistä luottamusta ja kunnioitusta – kaikkien ihmissuhteiden perustuskiviä. Duo Saraksen Jutta Mustaniemi ja Helena Saarela ovat taitavia akrobatian ammattilaisia, jotka ovat työskennelleet yhdessä useita vuosia. 

Lisäksi Doc Lounge otti lähtölaukauksen ystävänpäivään korttityöpajan merkeissä. Me laitoimme viestit hyvään talteen ja postitamme ne ensi vuoden ystävänpäiväksi!

Jos Duo Saraksen esitys jäi syystä tai toisesta näkemättä, ei hätää! 

Kuvasimme esityksen ja latasimme katsottavaksenne:

Kuvia elokuvasta ja tapahtumasta