Omia kissavideoita ei voi enää lähettää, mutta tulethan yleisöksi!

Lue lisää tapahtumasta täällä.


Hei, kaikki dokumenttien ja kissojen ystävät! Oletko aina halunnut nähdä naukuvan eläinkaverisi esiintymässä Doc Loungen suurella valkokankaalla? Jos vastauksesi on myönteinen (miksi ei olisi?), niin iloksemme voimme julistaa, että tiistaina 3.5. on luvassa vappukrapulan parantava ja sielua hellivä KISSAVIDEOMARATONI.

Tuttujen ja hassujen viraaliklassikkojen esittämisen lisäksi tarjoamme myös SINULLE mahdollisuuden kokeilla siipiäsi elokuvantekijänä! Kuvaa siis dokumentaarinen video lähipiirissäsi olevan kissan toilailusta, söpöilystä tai piruilusta. Kuvauslaitteen ei tarvitse olla kovaa rautaa, mutta videon olisi hyvä olla edes kelvollisen hyvälaatuinen, eikä esimerkiksi Instagramin kautta pakattua pikselimössöä. Kokeneemmat videotaiteilijat saavat toki vapauden editoida ja lisätä taiteellisen näkemyksensä mukaan efektejä teoksiinsa. Muistathan kuitenkin, että toivomme vappukrapulaan sopivaa hellyttävää tunnelmaa.

Lähetä lyhyt kissavideosi osoitteeseen info@docturku.fi sunnuntaihin 24.4. mennessä. Myös mahdolliset kysymykset voi lähettää samaan osoitteeseen. Mikäli videotiedosto on liian iso sähköpostilla lähetettäväksi, niin suosittelemme tutustumaan WeTransfer-palveluun, jonka kautta voit helposti lähettää ilmaiseksi 2 GB verran materiaalia. DocTurku ry pidättää itsellään oikeuden editoida ja leikata videoita. Videon kuvaajaa tai kissan nimeä ei mainita erikseen (mutta klubilla on sallittua huutaa ääneen, kun oma kissavideo alkaa pyöriä).

Lisätietoja toukokuun kissavideoklubista ja kevään muista yllätyksistä on luvassa lähiaikoina!

 

Tapahtuma on sisäänpääsymaksuton.

P.S. Termiä ”kissa” ei tule tulkita eufemismina, vaan tarkoitamme oikeasti felis catus -lajin eläintä.