Doc Turku ry etsii uusia tekijöitä. Kiinnostaako sinua tapahtumatuotanto tai markkinointi, rakastatko dokumenttielokuvia vai oletko haka somesisällöntuottaja? Tai ehkä sinulla on jotakin muuta annettavaa dokumenttielokuvaklubien maailmaan ja halua vaikuttaa Turun kaupunkikulttuuriin?

Voittoa tavoittelematon DocTurku ry ylläpitää dokumenttielokuvakulttuuria Turussa ja Varsinais-Suomessa sekä edistää kotimaisten ja ulkomaisten dokumenttielokuvien alueellista esittämistä ja näkyvyyttä. Doc Lounge -konsepti on saanut alkunsa vuonna 2006 Malmössä.

Nykyään Doc Lounge -klubeja järjestetään Ruotsin lisäksi Suomessa, Norjassa ja Tanskassa. Doc Turku on järjestänyt Doc Lounge Turku -klubia päätoimisesti vuodesta 2011. Olemme ainoa taho, joka aktiivisesti esittää dokkareita Turussa.

Doc Lounge Turun promovideo, 2019

Ohjelmistossamme on ollut mm. Kovasikajuttu, Indie Game, David Lynch: The Art Life, See You in Chechenya, Minding the Gap, Hobby Horse Revolution sekä monia muita kotimaisia ja kansainvälisiä, arvostettuja dokumenttielokuvia.

Doc Lounge Turku -klubi järjestetään kerran kuussa Bar Ö:ssä, aina syyskuusta toukokuuhun. Kullakin klubilla on dokumenttielokuvan lisäksi elokuvan teemaan kytkeytyvää sivuohjelmaa, kuten ohjaajien haastatteluita, keikkoja, keskustelupaneeli tai vaikka workshop.

Nyt etsimme lisää voimia leppoisaan mutta kunnianhimoiseen joukkoomme, jotta voimme ylläpitää ja kehittää toimintaamme. Tehtäviä löytyy alla mainituilta osa-alueilta, mutta kaikkea sinun ei tarvitse osata – muotoillaan toimenkuvasi yhdessä osaamisalueesi ja kiinnostuksenkohteidesi mukaan. Jos olet opiskelija, tässä voi olla myös hyvä paikka projektiopintopisteille.

Toivomme löytävämme ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita olemaan mukana pidemmän aikaa. Työmäärä on sinun itse määriteltävissä. Koko tiimi työskentelee vapaaehtoisesti, ja elokuvien maksussa auttavat apurahat.

Etsimme tekijöitä seuraaviin tehtäviin:

  • tapahtumatuotanto: näytösten sisältöjen ideointi ja kuratointi, klubien organisointi, tapahtumatuotanto
  • markkinointi & viestintä: tiedotteet, sidosryhmäviestintä, nettisivujen ylläpito
  • sisällöntuotanto: Facebook, Instagram, nettisivut
  • kirjanpito: yhdistyksen kirjanpito

Lähetä meille viesti 30.11. mennessä ja kerro meille itsestäsi: info@docturku.fi.