Kerroimme aiemmin, että selvitämme, mitä poikkeustilan vuoksi tapahtuu kevään viimeisille kahdelle näytökselle.

Tiivistetysti tilanne on tämä: kumpaakaan näytöstä ei järjestetä Bar Ö:ssä. Toukokuun elokuvan, XY Chelsean, osalta suunnitelmat ovat vielä auki.

Huhtikuun näytöksen eli Carnival Pilgrimsin osalta kutsumme kaikki katsomaan elokuvan kanssamme yhtä aikaa! Dokkarin voi tulla katsomaan ilmaiseksi Kast-sovelluksen kautta netissä. Elokuvan jälkeen ohjaaja Mika Mattilaa haastatellaan videoyhteydellä.

Carnival Pilgrims -nettinäytös alkaa samaan aikaan kuin alkuperäisen tapahtuman piti alkaa, eli tiistaina 14. huhtikuuta kello 18:30.

Kast-sovelluksen käyttö on helppoa, ja annamme ohjeet sitä varten lähempänä tapahtumaa. Käytännössä se tarkoittaa, että liityt videopuheluun, mutta sinun ei tarvitse puhua eikä käyttää web-kameraa. Me hoidamme esiintymisen!

Jos sinulla on kausikortti, hyvitämme ”menetetyt näytökset” sinulle jotenkin. Selvitämme vielä, miten on parasta toimia.

Samalla täytyy kertoa, että Carnival Pilgrims tulee olemaan osa Ylen Dokkarifestivaalia. Elokuva siis tulee Yle Areenaan päivää ennen omaa esitystämme, maanantaina 13.3.

Toivomme silti, että osallistut meidän nettinäytökseemme! Näin pääset osaksi yhteistä kokemusta ja kuulet ohjaajan haastattelun.

Kirjoita aika siis ylös ja tule kotoa käsin katsomaan Carnival Pilgrims kanssamme! Kerromme tarkemmat ohjeet Kast-sovelluksen käyttöön etukäteen sekä täällä nettisivuilla että sosiaalisen median kanavissamme.

Jäikö kysymyksiä? Laita meille sähköpostia osoitteeseen info@docturku.fi.